_MG_6582_tn+osm_fri
Vårt pallställ CITY är det ideala lagrings sättet. Pallhantering i pallställ City ger stor flexibilitet och effektiv logistik vid godshantering oavsett bransch – vi har nöjda kunder inom verkstads- och bilindustrin och på reservdelslager hos grossister för att nämna några. Med vårt kompletta program av tillbehör blir lagring av gods även i mycket skilda dimensioner lätt och enkelt. Vi tar hand om hela projektet, från planering till montage.

virke_hog_
Lätthanterligt lagersystem för lagring av virke och hel- eller halvpaket. Paketen hanteras på rullar som är integrerade i speciella bärbalkar, detta gör att även virke med varierande längd och form kan lagras på samma ställe. Rullarna underlättar hantering av virket då det enkelt rullas ut och in. Systemet går även smidigt att ändra och komplettera. För att utnyttja takhöjden på bästa sätt går det lätt att bygga på systemet med entresol.

 

Brännehylte29 kopia
Hyllställ Metro är ett flexibelt lagersystem med ett omfattande lättanpassat tillbehörsprogram. Hyllsystemet är stabilt och enkelt att montera. Användningsområdena är stora, Metro fungerar utmärkt som butikslager, arkiv eller i bilverkstaden.

Grenställ-4 (2)
Grenställ F970 är ett flexibelt lagersystem som hanterar lättare långgods. Grenstället kan enkelt byggas om, kompletteras och byggas ut enligt önskemål.

Produktkatalogen

One thought on “Produkter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *